Fotoreisspecialist

 

Fotoreizen en workshops

Bij Fotoreisspecialist geloven wij in het bundelen van krachten. Aan de ene kant reislustige fotografen en aan de andere kant een specialistisch reisbureau. Zo hebben we letterlijk het beste van twee werelden en kunnen we een uniek product aanbieden.

Fotoreisspecialist is een kleine organisatie gespecialiseerd in foto- en natuurreizen naar bijzondere en fotogenieke bestemmingen. Wij zijn ontstaan vanuit een passie voor het fotograferen van mooie natuur in bijzondere landen.

Door onze jarenlange reis en fotografie ervaring kunnen we u tijdens onze fotoreizen voorzien van een uitgebreid advies. Uiteraard is, naast het bezig zijn met fotografie, ook het genieten en ontspannen in een prachtige omgeving tijdens de fotoreis net zo belangrijk. Onze reisbegeleiders zijn allemaal gepassioneerde en ervaren fotografen met een uitstekende kennis van de gebieden (indien nodig maken wij gebruik van lokale gidsen). Zij nemen u mee naar unieke natuurlocaties tijdens de beste periodes. Onze fotoreizen zijn zo georganiseerd dat alles in het teken staat van flexibiliteit. De natuur laat zich immers niet regisseren. Wij willen altijd het maximale uit de gegeven omstandigheden halen. Om het mooiste licht te vangen zullen we daarom op tijden vertrekken en terugkomen die een grote flexibiliteit vraagt van onze accommodaties.

Wij gaan letterlijk en figuurlijk ver voor de perfecte natuurbeleving!

Een van de belangrijkste doelstellingen tijdens onze fotoreizen is het herkennen van fotografische onderwerpen in de natuur. Hierin helpen en stimuleren wij u met het ontwikkelen van u eigen creativiteit. Ook de technische kant van het fotograferen komt indien gewenst uitgebreid aan bod. Zowel de beginnende als de gevorderde fotograaf komt bij ons aan zijn trekken.

Wij werken met kleine groepen en daardoor is de invloed op de door ons bezochte natuurbestemmingen in het ecosysteem minimaal.

Indien mogelijk reizen er bij zoveel mogelijk fotoreizen van ons twee begeleiders mee. Hierdoor is veel persoonlijke aandacht gegarandeerd.

Wij zijn gespecialiseerd in fotogroepsreizen, natuurreizen, themareizen, fotoreizen op maat en fotoworkshops.

Wat ons uniek maakt is onze samenwerking met het gespecialiseerde reisbureau IJslandspecialist. Zij zijn al heel lang een specialist in het aanbieden van avontuurlijke reizen naar met name IJsland, Groenland en Canada. Samen met deze specialistische reiskennis en onze kennis van de fotografie bent u gegarandeerd van een prachtige fotoreisbeleving!

 

Fotoreisspecialist-logo-286x116px

 

 

 

 

 

Meer informatie vindt u op: www.fotoreisspecialist.nl
Of ga direct door naar ons reizenaanbod.