Fotoreisspecialist

Fotoreisspecialist

Beste fotografie-liefhebber,

Spectaculair noorderlicht, fotogenieke sneeuwluchten, prachtige herfstlandschappen en een onvergetelijke zonsverduistering. Dit is een greep uit de bijzondere ervaringen van deelnemers aan onze fotoreizen van het afgelopen jaar. 2015 zit er al weer op. We zijn al weer volop bezig met het nieuwe jaar. In 2016 gaan we meer reizen naar IJsland aanbieden. Naast de vertrouwde winterreis in maart, zullen we ook in juni en september met een fotogroep naar IJsland afreizen om het voorjaar en de herfst in volle glorie fotografisch vast te leggen. We hebben ook nieuwe reisbestemmingen ontwikkeld. Zo gaan we in de herfst bijvoorbeeld naar Zwitserland om op een unieke locatie de “Indian Summer” te fotograferen. Meer informatie over deze fotoreis via deze link.

Om dit allemaal te kunnen realiseren hebben we samen met het gespecialiseerde reisbureau IJslandspecialist het nieuwe bedrijf Fotoreisspecialist opgericht. Fotoreisspecialist gaat zich hoofdzakelijk bezighouden met fotoreizen. IJslandspecialist organiseert al ruim 14 jaar reizen naar IJsland en ook naar Groenland, Spitsbergen, Canada en Alaska. De twee bedrijven vormen een sterke combinatie om met de kennis van elkaar nog meer bijzondere reizen te ontwikkelen.

Natuurinfoto gaat vanaf heden verder onder de naam Fotoreisspecialist. Een nieuwe organisatie waar een gespecialiseerd team achter zit dat dagelijks bereikbaar is om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie. Uiteraard hoort bij een nieuw bedrijf ook een nieuw logo en een nieuwe website, die we met trots presenteren.

De agenda zal regelmatig worden uitgebreid met nieuwe fotoreizen. In januari gaan we de fotoreizen met de bestemming Groenland en Spitsbergen aankondigen. We zullen ook themareizen gaan aanbieden en er komt de mogelijkheid om uw fotoreis door ons geheel op maat te laten samenstellen. Naast het gehele fotoreisassortiment gaan we vanaf april 2016 ook weer ééndags-fotoworkshops aanbieden. Kortom, natuurfotobelevingen het hele jaar door!

Kijk voor meer informatie op onze website: www.fotoreisspecialist.nl
Of volg ons op Facebook