Foto van de maand december 2014

Nog een paar dagen en we kunnen 2014 weer afvinken, wat vliegen die 365 dagen toch altijd snel voorbij. Normaliter zou ik terugblikken op het jaar wat achter ons ligt echter ben ik nu al druk met wat 2015 allemaal gaat brengen. Het zou wel eens een spannend jaar kunnen gaan worden.

Ik wil dit jaar afsluiten met een foto uit IJsland. Een land waar ik nu al meerdere malen naar toe heb mogen afreizen en waar ik de komende jaren hopelijk nog vaker naar toe kan gaan. Het land kent zo veel mooie natuur waar ik eindeloos van kan genieten, ik heb het gevoel dat ik daar nog lang niet klaar ben. De afgelopen jaren ging ik altijd in januari of februari naar IJsland, nu zal ik iets langer moeten wachten aangezien de volgende reis pas in maart zal plaatsvinden maar het is het wachten waard. Dit keer zal de focus niet liggen bij mijn eigen fotografie maar bij die van een groep fotografen die ik samen met Natuurinfoto collega Walter Spoor zal begeleiden. Ik vind het geweldig om met mijn kennis van de natuur en fotografie beginnende en gevorderde fotografen op weg te helpen om zichzelf verder te ontwikkelen. Het doel is dat we IJsland niet alleen gaan fotograferen maar gaan ervaren!

Op dit moment zijn er nog slechts enkele plaatsen beschikbaar voor de Fotoreis Winters IJsland. Als je toe bent aan een avontuur en je meer uit je landschapsfoto’s wilt leren halen meld je dan snel aan voor deze onvergetelijke reis. Mijn mailbox staat uiteraard altijd open voor vragen.

Dan wil ik nu iedereen bedanken die het afgelopen jaar de moeite heeft genomen om mijn site te bezoeken. Foto’s zijn er niet alleen om te maken maar ook om bekeken te worden, dat is mijn manier om de natuur te delen. Ik ben dan ook oprecht dankbaar voor jullie kijktijd.

Ik wens iedereen een goede en veilige jaarwisseling en op naar een natuurtastisch 2015!

 

Locatie:
IJsland

Technische gegevens:

Nikon D800E + Nikon AF-S 14-24mm F/2.8
14mm – ISO 100 – 1/3s – F16